Skyline

hoodie-pet-skyline
skyline-mok-reusel
tas-skyline-hapert
kalender-skyline-dorpen
kaarten-skyline-dorpen

De skyline van de Kempen!

Hoe leuk is dat?! Je dorp als “wereldstad” met een eigen skyline waarin de belangrijkste gebouwen en symbolen van je dorp verwerkt zijn.

Het ontwerpen van de skyline is ooit als grap begonnen. Iedereen kent wel de skyline ontwerpen van grote steden zoals New York, Barcelona of Berlijn. De meeste steden in Nederland hebben ook hun eigen skyline. Maar een dorp zoals Hapert? Daar bestond dat natuurlijk niet.
Het leek ons daarom leuk om Hapert tot wereldstad te verheffen en een eigen skyline te ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan, de eerste skyline van een dorp in de Kempen was een feit.

De skyline werd uitgesneden uit staal, gedrukt op mokken, op textiel zoals truien, shirts, rompertjes en tassen, en gegraveerd in vogelhuisjes of borrelplanken.
Al snel kwam de vraag of de skyline ook gemaakt kon worden voor de omliggende dorpen. Veel Kempenaren zijn trots op hun dorp, en vinden het leuk om dat te laten zien met hun eigen skyline.

Inmiddels zijn de ontwerpen beschikbaar van meer dan 26 dorpen in de Kempen!
.

Skyline-persoonlijk-cadeau

De wereld over!

De skyline artikelen zijn nog steeds erg gewild, om zelf te hebben of om als cadeautje weg te geven. Als cadeautje gaan ze de hele wereld over, wie weet kom je in New York nog wel eens een Kempense skyline tegen!

Naast de standaard skylines bieden we ook de mogelijkheid om skylines te laten personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen huis, bedrijfspand of kenmerk in de skyline laten zetten. Uiteraard kun je ook de tekst onder de skyline aanpassen naar je eigen wens.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, loop dan gerust eens binnen in onze winkel,
of bel / mail / stuur een bericht via het contactformulier op de site.

blkjes-hapert-logo
likeur-hapert-logo
magneet-hapert-logo
sleutelhanger-hapert-logo