Onze huurders

Signs-usa-borden

Signs USA

Haal de sfeer van Amerika in huis met de tinnen signs en albumposters van Signs USA. Ook voor neon LED signs en legpuzzels met een Amerikaans tintje kun je bij ons terecht.

styling-vaasjes-m4

M4Styling

Wil je je interieur meer stijl geven? Of wil je je interieur gewoon opleuken maar heb je geen zin om daarvoor het hele huis op zijn kop te zetten.
Geen probleem, de oplossing is nabij met de accessoires van M4Styling.

Leuks-van-liek

Leuks van Liek

Leuks van Liek maakt kaarten waar je blij van wordt! Met liefde gemaakt en met mooie en grappige teksten. Leuk om iemand blij mee te maken!

Ibiza-meets-sieraden

Ibiza Meets

Laat je inspireren, en geniet van de collectie van Ibiza Meets. Waan jezelf even op Ibiza met de sieraden en accessoires in onze winkel.

kaarten-ine-wintermans

Ine Wintermans

Ine’s handgemaakte kaarten in zwart/wit en houtmotief zijn origineel en exclusief gemaakt. Mooie kaarten voor iedere gelegenheid.

BBQ-vuur-passie

Vuur & Passie BBQ Products

Vuur, rook en perfecte kruiden helpen jou om je bbq legendarisch lekker te maken! Je vindt deze perfecte kruiden bij ons in de winkel.

Irmaz-place-tasjes

Irmazplace

Etuitjes, beursjes en andere leuke spulletjes gemaakt van rest lapjes leder in mooie kleuren. Lapjes “afval” leder krijgen zo een nieuwe bestemming.
Liever een ander kleurtje of model? Laat het weten.

Jetske-kox_illustraties

Jetske Kox

Laat je lachen! Geen kladblok is veilig voor illustrator Jetske Kox. Haar leukste idee├źn heeft ze geprint op posters en kaarten.

Vogel-taart-cin

By Cin Vogeltaarten

By Cin maakt in het koude seizoen prachtige vogeltaarten van vet en zaden om de vogels bij te voeren. Mooi voor in de tuin!
En in het zomerseizoen maakt ze de insecten blij met mooie insectenhotels, of met een leuke bloemsteker.

Jetske-kox_illustraties

Ben jij onze nieuwe huurder?

Ben jij creatief en wil je jouw ontwerpen graag verkopen?
Of heb je een eigen webshop en zou je je producten graag in een fysieke winkel willen verkopen? Neem dan contact met ons op!